Bun venit la Concept Media!

Va multumim ca ati ales serviciile noastre. Acestea va sunt oferite de DMA Concept Media, cu sediul in str. Victor Babes, nr. 41, ap. 50, Baia Mare, judetul Maramures.

Prin utilizarea site-ului nostru virtual, sunteti de acord cu Termenii si conditiile noastre. Va rugam sa cititi cu atentie acest continut. Informarea Dumneavoastra cu privire la Termenii si conditiile noastre va preceda orice act sau fapt de natura sa determine obligatii pentru partile contractante.

Serviciile noastre sunt variate si, prin urmare, este posibil ca uneori sa se aplice Termeni si conditii suplimentare.

Termenii si conditiile generale prevazute in continuare se aplica tuturor vanzarilor de servicii oferite prin intermediul site-ului www.conceptmedia.dmagroup.ro, sub brandul Concept Media, cu denumirea DMA Concept Media numita in continuare Prestator servicii, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J24/596/2014 si avand Codul Unic de Inregistrare RO33327565.


1. DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALA SI INDUSTRIALA (DPI)

Intregul continut al site-ului Concept Media - imagini, video, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date - este proprietatea Concept Media si a furnizorilor nostri si este aparat de Legea Dreptului de Autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Dumneavoastra intelegeti dreptul de proprietate intelelectuala si nu veti dezvalui unei terte parti sau nu veti face publice nici una din informarile primite de la Concept Media. Folosirea fara acordul scris al Concept Media a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

De asemenea, sigla DMA Concept Media este marca inregistrata si beneficiaza de protectia legislatiei in vigoare.


2. PROTEJAREA CONFIDENTIALITATII SI PUBLICITATII

DMA Concept Media explica modul in care tratam datele dumneavoastra cu caracter personal. Prin utilizarea site-ului nostru, sunteti de acord sa putem utiliza datele respective conform politicii noastre de confidentialitate.

Informatiile de orice natura furnizate de catre dumneavoastra vor ramane in proprietatea noastra. Ele pot fi utilizate numai pentru executarea contractului si pot fi facute cunoscute numai cu consimtamantul scris al dumneavoastra si dupa obtinerea unui angajament de confidentialitate din partea celui care le primeste. Mesajele noastre sunt transmise prin intermediul partenerilor specializati si agreati de noi, DMA Concept Media. Astfel sunt asigurate confidentialitatea si securitatea informatiilor. Datele clientilor nu pot fi folosite si nici furnizate altor parti.

Prin transmiterea de informatii sau materiale prin intermediul acestui site, ne oferiti acces nerestrictionat si irevocabil la acestea, dreptul de a utiliza, reproduce, afisa, modifica, transmite si distribui aceste materiale sau informatii. Sunteti, de asemenea, de acord sa putem utiliza liber, in interes propriu, aceste idei, concepte, know-how-uri sau tehnici pe care ni le-ati trimis prin intermediul site-ului www.conceptmedia.dmaroup.ro. Vanzatorul nu va constitui subiect de obligatii referitoare la confidentialitatea informatiilor trimise, daca legislatia in vigoare nu prevede alte specificari in acest sens.

Prin inscrierea in baza de date DMA Concept Media, va oferiti consimtamantul expres, in limitele legislatiei in vigoare, de a fi contactat de catre terti: furnizori de servicii de marketing, alti furnizori de servicii; agentii de stat, guvernamentale sau asociatii din domeniul asigurarilor, atunci cand legislatia specifica prevede acest lucru; alte companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a produselor si serviciilor noastre, etc.

Intelegeti dreptul de protejare a confidentialitatii si nu veti face nicio declaratie publica, promovare, comunicat de presa sau orice alt mod de dezvaluire catre terte parti cu privire la comanda, fara consimtamantul prealabil scris al Concept Media. In caz contrar, ne rezervam dreptul de actiona in instanta.


3. ACCESUL LA INFORMATIILE DE PE SITE

Concept Media va garanteaza acces limitat, in interes personal, si nu confera drepturile de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul , de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul Concept Media in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor DMA Concept Media, fara acordul prealabil scris al nostru.

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul Concept Media va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care au initiat aceasta actiune.

Pentru a beneficia de unele servicii, poate fi necesara crearea unui cont pe site-ul www.conceptmedia.dmagroup.ro Pentru a va proteja contul, pastrati parola confidentiala. Purtati intreaga responsabilitate pentru activitatea care are loc in sau prin intermediul Contului Dumneavoastra.

Daca sunteti minor si accesati acest site, o puteti face doar daca sunteti sub supravegherea unui parinte sau a tutorelui legal.

Efectuarea de operatiuni neautorizate asupra acestui site si tentativa de efectuare a acestora, prin utilizarea abuziva si/sau frauduloasa, accesul neautorizat, modificarea, copierea de informatii in vederea comercializarii lor, blocarea accesului etc. vor fi pedepsite conform legii.


RESPONSABILITATEA PENTRU COMENTARIILE UTILIZATORILOR

Daca utilizati site-ul DMA Concept Media, puteti face comentarii la adresa noastra si a serviciilor pe care le oferim, care pot fi publicate pe site dupa o aprobare prealabila. DMA Concept Media isi rezerva dreptul de a nu publica pe site comentarii cu continut ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care tulbura in vreun fel viata privata a altor persoane, incalca drepturile de proprietate intelectuala, contin virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, mail-uri in masa sau orice alta forma de spam.

DMA Concept Media nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligat sa plateasca niciun fel de despagubiri pentru orice forma de dauna produsa prin astfel de comentarii sau comunicari.

Dumneavoastra garantati ca aveti toate drepturile asupra continutului pe care il transmiteti pentru a fi publicat pe site, prin orice modalitate, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzati prejudicii nici unei persoane. DMA Concept Media nu isi asuma nicio responsabilitate privind posibilele daune provocate de folosirea continutului acestor comentarii de catre utilizatorii site-ului, ele fiind oferite sub aceeasi limitare a responsabilitatii ca si restul continutului de pe site.


RESPONSABILITATEA PENTRU LINKURI CATRE ALTE SITE-URI, SERVER, BROWSER

Site-ul DMA Concept Media este gazduit de serverele unei terte firme. Din acest motiv, DMA Concept Media nu va putea fi facut responsabil pentru eventualele erori aparute pe site, indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari sau actualizari. De asemenea, DMA Concept Media nu va putea fi facut raspunzator pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului conceptmedia.dmagroup.ro

DMA Concept Media nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor care pot fi accesate prin legaturi de pe site-ul DMA Concept Media . Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza.


LITIGII SI DISPOZITI FINALE

Orice alta problema cauzata de serviciile prezentate pe DMA Concept Media sau de informatiile prezentate pe acest site si care nu este deja tratata de niciun articol din prezentul document se va solutiona pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor de catre Dumneavoastra . In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor romanesti de judecata, partile alegand competenta instantelor de pe raza judetului Maramures. Dumneavoastra va asumati in totalitate aceste riscuri, odata ce va exprimati acordul fata de acest Contract cu Clientii.

Pentru informatii suplimentare, va invitam sa ne contactati folosind formularul nostru online sau prin email, la adresa conceptmedia@dmagroup.ro.