blog

Blog

Blog-ul este cel mai simplu instrument online pentru a ajunge la inima cititorului. Acesta ajută companiile să obțină vizibilitate pe o varietate de subiecte legate de industria în care activează. Blog-ul face parte din arsenalul de marketing online folosit la crearea și consolidarea imaginii și vizibilității companiei nu numai pe motoarele de căutare ci și în mintea consumatorilor.

De ce să folosești Instagram?

  • Administrator
  • 20-05-2016
  • Social
Instagram.jpg

Instagram este o rețea socială, bazată atât pe fotografie cât și pe video, diferită puțin atât de Facebook cât și de Flickr, deoarece prin Instagram utilizatorii pot aplica diverse filtre pozelor făcute cu smartphone-ul sau tableta și apoi le pot posta rapid.

5 Aplicatii la moda pe mobil

App.jpg

O aplicație video care concurează cu Instagram și Snapchat. O rețea socială creată în jurul unei aplicații mobile, care te lasă să cânți piesa preferată într-un videoclip.

Tendințe despre facebook în România

  • Administrator
  • 16-05-2016
  • Social
facebooklogo.jpg

Dupa cum bine se știe facebook-ul în ultima perioadă și-a consolidat poziția principală în topul preferințelor utilizatorilor în materie de rețea socială. S-a depășit 8.8 milioane de persoane care o accesează la nivelul unei luni în țara noastră.

Instrumente pentru ca afacerea ta să fie mai vizibilă

instrumente.jpg

Iată câteva idei pentru ca afacerea ta să fie mai vizibilă:

Idei de promovare pentru magazinul tău online

shopping.jpg

Idei de promovare pentru magazinul tău online care nu te costă nimic